top of page
Woman Working Out
KOLIKO TRAJU OVE KRUNICE?

Cirkonija krune su dugotrajne nadoknade i nemaju rok trajanja. Ukoliko se redovno odlazi na kontrole kod stomatologa, mogu trajati i celog života.

KAKVA JE PROCEDURA IZRADE KRUNICA?

Procedura izrade kruna je jednostavna, bezbolna i brza. Na početku se zubi pripremaju za krune, uklanja se 0,5–1mm gleđi sa svih površina zuba. Cilj nam je da maksimalno čuvamo Vaše zube, a istovremeno unapređujemo Vaš osmeh. Cirkonija krune se izrađuju potpuno digitalno, uz pomoć kompjuterskog dizajna i mašina koje obrađuju samu cirkoniju. Iz tog razloga, mogućnosti za grešku su skoro nepostojeće. Kad se takav način proizvodnje krune udruži s digitalnim tehnologijama, koje koristimo u Cirkonija centru, dobija se perfektno precizna kruna ili most s visokim estetskim vrednostima.

KOLIKO PUTA TREBA DA DOLAZIM U ORDINACIJU?

Zahvaljujući najnovijim tehnologijama skeniranja zuba i kompjuterskoj izradi kruna, vreme provedeno kod stomatologa je značajno skraćeno. Potrebna su samo dva–tri dolaska do savršenog osmeha.

KOLIKO IMATE ISKUSTVA U RADU SA CIRKONIJOM?

Cirkonija je materijal koji koristimo više od jedne decenije. Ovaj materijal je znatno unapredio karakteristike i tehnologiju izrade u proteklih nekoliko godina i trenutno je nešto najbolje što sebi možete pružiti.

KONTAKT

CIRKONIJA CENTAR

by A1 DENTAL STUDIO

 

Skerlićeva 30

11000 Beograd

Srbija

Tel: +381-11-2452-192

Mob: +381-65-2452-192

ordinacija@a1dentalstudio.rs

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija centar YouTube

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube
bottom of page