O NAMA

Cirkonija centar je nastao iz stalne težnje tima A1 Dental studija za inovacijama. Napravili smo značajnu promenu u tehnologiji našeg rada. Digitalizovali smo se potpuno.

 

Vrhunska dentalna usluga i rešenja zahtevaju savremenu opremu, primenu novih tehnologija i napredne materijale. Na ovom načelu zasnovan je naš rad. Digitalizacijom procesa pacijentima pružamo premijum uslugu kao i novo, prijatno iskustvo uz minimalno vreme provedeno na stolici i maksimalni komfor. 

U svakodnevnom radu koristimo intraoralni skener Trios 3Shape, koji je trenutno najbolji intraoralni skener na svetu. Ovaj skener zamenjuje uzimanje otiska standardnim tehnikama otisnim materijalima i kašikama, koje su, prema iskustvu pacijenata, vrlo neprijatne. Skener proizvodi hiljade fotografija u sekundi i generiše trodimenzionalnu sliku zuba. Na taj način naš rad prelazi u digitalnu dimenziju.

 

Skeniranje se obavlja bez kontakta sa zubima i potpuno je bezbolno. Uvreženo je pogrešno mišljenje da je intraoralni skener izvor zračenja, slično medicinskim skenerima. Intraoralni skener je potpuno neškodljiv za zdravlje i ne funkcioniše po principu rendgenskih zraka.

Preciznost ovakvog rada je neverovatna! Sama činjenica da se zub na ekranu može uvećati nekoliko desetina puta govori da je moguća analiza i najsitnijih detalja. Na tako uvećanom zubu, pripremljenom za cirkonija krunu, preciznost i perfektno naleganje krune se podrazumevaju.

 

Nakon skeniranja, rade se foto i video zapisi Vaših zuba. To nam omogućava detaljnu analizu za Digital Smile Design. Ovde takođe na digitalni način dolazimo do informacija o tome kakvi zubi su baš Vama potrebni za savršen osmeh.

 

Naši tehničari koriste digitalnu CAD/CAM metodu u svom radu, te su preciznost i predvidivost dovedene na najviši nivo. Proces izrade cirkonija kruna kod nas je potpuno digitalizovan, što donosi vrhunske rezultate i maksimalno prijatno iskustvo za pacijenta.

KONTAKT

CIRKONIJA CENTAR

by A1 DENTAL STUDIO

 

Skerlićeva 30

11000 Beograd

Srbija

Tel: +381-11-2452-192

Mob: +381-65-2452-192

ordinacija@a1dentalstudio.rs

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija centar YouTube

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije, stomatoloska ordinacija, stomatolog beograd, stomatologija beograd, stomatološka ordinacija, pregled stomatologa

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube

© 2018 Cirkonija Centar by A1 Dental Studio.

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije