BLOG

Korisne dentalne aplikacije za vaš iPhone

Teško da možemo zamisliti život bez mobilnog telefona i mobilnih aplikacija. Na App Store su dostupne brojne aplikacije uz koje možemo lakše voditi računa o zdravlju svojih zuba, razviti i uspostaviti zdrave navike dentalne higijene i saznati mnoštvo informacija na temu zdravlja zuba.

Iskoristite svoj mobilni telefon da sačuvate zdravlje svoj zuba. Evo nekih aplikacija koje vam u tome mogu pomoći:


My Dental Care - edukativna aplikacija osmišljena od strane stomatologa da vam pomogne u svakodnevnom održavanju dentalne higijene, kako biste što bolje zaštitili zvoje zube i sprečili pojavu dentalnih problema. Aplikacja vam kroz šest tema (karijes, zubna gleđ, vodič za oralnu higijenu, bolesti desni, ishrana i zubi, zubi kod dece) - omogućava da naučite najvažnije stvari o zubima i prevenciji najčešćih bolesti zuba. Kada je lansirana 2018. godine ova aplikacija je dobila nagradu za aplikaciju godine, a preporučuju je i British Dental Association, London Dental Hospital i Public Health England.

My Teeth - aplikacija je namenjena deci od 1-9 godina, kako bi pranje zuba od dosadne aktivnosti pretvorila u zabavnu rutinu. Uz ovu aplikaciju deca će strpljivo tokom 3 minuta prati zube pravilnom tehnikom za njihov uzrast imitirajući crtane likove u aplikaciji. Dobra motivacija za vaše mališane uz koju će pranje zuba ići lako i veselo.


Dental Hygiene - odlična aplikacija koja sadrži tajmer za merenje vremena pranja zuba, podsetnik za posetu stomatologu, kao i podsetnik kada je vreme za zamenu četkice za zube.


Braces Help - aplikacija je namenjena osobama s ortodontskim aparatom, ali i onima koji će ga tek nositi. Možete pogledati savete u formi video klipova i fotografija o tome kako se najbolje nositi s neugodnostima koje se mogu pojaviti nošenjem ortodontskog aparata. Pruža praktične i korisne informacije kao što su: održavanje pravilne higijene usne šupljine za vreme terapije, kako nositi gumice i mnoge druge informacije.


Brush DJ - ova zabavna aplikacija će vas dodatno motivisati da redovno perete zube. Uz muziku po vašem izboru dnevna rutina pranja zuba svakako će biti mnogo zabavnija! Aplikaciju mogu koristiti i deca i odrasli. Takođe imate opciju da podesite podsetnike za zamenu četkice za zube, korišćenje konca ili interdentalne četkice, kao i podsetnik za posetu stomatologu. Aplikacija sadrži i kratke video klipove sa savetima o redovnoj i pravilnoj dentalnoj higijeni.


#zdravljezuba #oralnahigijena #dentalnemobilneaplikacije #dentalapps


  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube

© 2018 Cirkonija Centar by A1 Dental Studio.

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije