BLOG

Zašto odabrati cirkonijske krune?

Zube koji su okrnjeni, oštećeni ili slomljeni potrebno je popraviti što je pre moguće, da bi se zaštitili od daljeg propadanja. Tu na scenu stupaju zubne krune.Šta su zubne krune?

Zubna kruna je prilagođena kapica zuba. Jednostavno se uklapa preko zuba koji je pretrpeo ozbiljno propadanje ili oštećenje. Krune pružaju zaštitu i snagu za oštećene zube i omogućavaju vraćanje normalne funkcije zuba.


Koje vrste kruna postoje?

Zubne krune mogu biti metalne ili bezmetalne. U zavisnosti od pozicije zuba na koji se kruna postavlja i individualnih potreba pacijenta, stomatolog preporučuje odgovarajući tip krunice.


Zašto odabrati cirkonijske krune?


Izdržljivost. Cirkonija je mnogo jača od porculanskih ili metalnih krunica, što znači da traju duže, i otporne su kao i prirodni zubi. U stvari, ove krune su skoro neuništive!


Nenadmašna estetika. Cirkonija savršeno oponaša izgled prirodnog zuba, tako da je nemoguće uočiti razliku!


Bez metala. Za razliku od ostalih dentalnih materijala za izradu kruna, cirkonijske krunice ne sadrže metal. To znači da u svom osmehu nećete imati bilo kakve bezbojne ili metalne zube, i metal neće biti potreban da bi se kruna zadržala na mestu.


Vrhunska preciznost izrade. Krune se mogu lako i precizno oblikovati i prilagoditi boji zuba. Za dizajn i ugradnju krunica u Cirkonija centru koristimo specijalnu digitalnu tehnologiju. To znači maksimalnu preciznost. Krunica se izrađuje kompjuterski na osnovu intra-oralnog digitalnog skena vašeg zuba. Savršeno uklapanje je zagarantovano.


Komfor i iskustvo kao nikada do sada. Cirkonijske krunice i mostovi rade se novim digitalnim procedurama koje pacijentima omogućavaju izuzetan komfor i potpuno drugačije iskustvo. Pacijenti su oduševljeni rezultatom i procesom koji je brži, daleko prijatniji i jednostavniji nego ikad pre.


Našim pacijentima preporučujemo cirkoniju, ukoliko žele najviši kvalitet i trajnost uz vrhunsku estetiku. Najbolji način da proverite da li je cirkonija pravi izbor za Vas je da nas pozovete i zakažete pregled.


#cirkonijskekrune #cirkonija #leposmeh #prednosticirkonije #zubnekrune


  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube

© 2018 Cirkonija Centar by A1 Dental Studio.

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije