DIGITALNA DENTALNA

REVOLUCIJA

Tehnologija našeg rada s cirkonijom jeste ono što nas izdvaja. U Cirkonija centru koristimo moderne tehnologije i opremu najnovije generacije. Zahvaljujući digitalizaciji otkrili smo potpuno novu dimenziju i lepotu našeg rada, a takođe i Vašeg osmeha.

 

U svakodnevnom radu koristimo intraoralni skener Trios 3Shape, koji je po svim parametrima trenutno najbolji intraoralni skener na svetu. Skeniranjem pripremljenih zuba za izradu kruna i mostova, postižemo neverovatnu preciznost. To takođe znači i izuzetan komfor za pacijenta (bez uzimanja otisaka), kraći boravak u stolici, manji broj poseta i krajnji rezultat –savršen osmeh.

9 KORAKA DO

SAVRŠENOG

OSMEHA

PROTOTIP I KOREKCIJE

VIRTUELNI DIZAJN CIRKONIJA KRUNA

ZAKAZIVANJE PREGLEDA

PRVI PREGLED

PRIPREMA ZUBA ZA CIRKONIJA KRUNICE

DIGITALNO

SKENIRANJE ZUBA

IZRADA CIRKONIJA KRUNA 

1
2
3
4
5
6
7
8

DIGITAL SMILE DESIGN

9

1.ZAKAZIVANJE PREGLEDA

Pacijent zakazuje prvi pregled usled oštećenja ili lomljenja zuba.

2. PRVI PREGLED

Pacijent dolazi na pregled, postavljamo dijagnozu i predlažemo dalji tok tretmana.

3.PRIPREMA ZUBA ZA CIRKONIJA KRUNE

Zube pripremamo za cirkonija krune takozvanim brušenjem zuba, odnosno uklanjanjem 0,5–1 mm gleđi sa svih površina zuba.

4. DIGITALNO SKENIRANJE ZUBA

Pripremljene zube skeniramo intraoralnim skenerom. Ovaj skener zamenjuje uzimanje otiska standardnim tehnikama otisnim materijalima i kašikama, koje su, po iskustvu pacijenata, vrlo neprijatne. Skeniranje je izuzetno brzo, potpuno neškodljivo za zdravlje i apsolutno precizno! Skener generiše trodimenzionalnu sliku zuba i time naš rad prelazi u digitalnu dimenziju.

5. DIGITAL SMILE DESIGN

Mi ne volimo nepredvidljiv tok rada. Naš digitalni proces rada je potpuno predvidljiv. Kako to postižemo? Tako što najpre izvršimo detaljnu analizu fotografija Vaših zuba i osmeha u prvoj poseti. Napravimo video zapis, na kome se jasno vidi kakav oblik i dužina zuba Vama odgovara. Nakon foto i video sesije, radimo Digital Smile Design, gde takođe na digitalni način dolazimo do informacija o tome kakvi zubi su baš Vama potrebni za savršen osmeh.

6. VIRTUELNI DIZAJN CIRKONIJA KRUNA

Sve te informacije šaljemo našim tehničarima, koji rade virtuelni dizajn cirkonija kruna. Kad oni završe s dizajniranjem, šalju nam virtuelni prikaz koji proveravamo u sve tri dimenzije. Nekada zahtevamo od tehničara da nam najpre pošalju prototip – krunu izrađenu od plastike.

7. PROTOTIP I KOREKCIJE

S prototipom pacijent može uživo, u svojim ustima, videti kako će finalni rad izgledati i da li je potrebno nešto korigovati. Korigovan prototip skeniramo u ustima i šaljemo nazad u laboratoriju. Na prototipu, osim izgleda, proveravamo kakva je preciznost rada i naleganje na pripremljen zub. Tehničar upoređuje sliku virtuelnog dizajna i skena prototipa i istog trenutka zna koje su korekcije potrebne za završni cirkonija rad.

8. IZRADA CIRKONIJA KRUNA

Poslednji korak jeste izrada cirkonijum kruna, u kojoj tehničar šalje podatke mašini za frezovanje. Koristimo samo premijum brendove cirkonija blokova. Naše cirkonija krune su uglavnom napravljene od komada keramike - nema dodavanje keramike u slojevima, što je čest razlog pucanja kruna i kasnijih komplikacija.

9. VAŠ SAVRŠEN OSMEH

U danu kad treba da dobijete novi osmeh, nemamo nikakvu dilemu da li ćete biti zadovoljni. Razlog za to jeste što smo već sve probali i zajedno se uverili da smo na pravom putu. Jedino što očekujemo jeste da uživate u savršenom materijalu koji je potpuno biokompatibilan, koji se koristi u medicini već nekoliko decenija, koji precizno prianja uz vaše zube i izgleda blistavo i prirodno. To je moć cirkonije, materijala budućnosti u stomatologiji!

KONTAKT

CIRKONIJA CENTAR

by A1 DENTAL STUDIO

 

Skerlićeva 30

11000 Beograd

Srbija

Tel: +381-11-2452-192

Mob: +381-65-2452-192

ordinacija@a1dentalstudio.rs

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija centar YouTube

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije, stomatoloska ordinacija, stomatolog beograd, stomatologija beograd, stomatološka ordinacija, pregled stomatologa

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube

© 2018 Cirkonija Centar by A1 Dental Studio.

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije