top of page

BLOG

Da li se unervozite kada treba da posetite stomatologa?

Put do savršenog osmeha može takođe biti savršen!


Odlazak kod stomatologa danas se u mnogome razlikuje od nekadašnjih tretmana. Danas stomatološke ordinacije itekako mogu biti prijatna i gostoljubiva mesta. Ali, razumemo da se mnogi odrasli (a ne samo deca!) unervoze kada treba da posete stomatologa.



Strah od posete stomatologu je razlog broj jedan, zbog koga odrasli odlažu stomatološki pregled. Nije redak slučaj da se kod stomatologa odlazi tek kada problem postane urgentan, iako je opšte poznato da redovni pregledi mogu sprečiti hitna stanja. Neki ljudi osećaju strah usled ranijih bolnih ili traumatičnih iskustava, dok drugi osećaju strah od nepoznatog - jer nisu sigurni kako će tretman izgledati.


Ukoliko i Vi pripadate grupi pacijenata koji se unervoze kada dođe vreme za stomatološki tretman, znajte da u Cirkonija centru možete očekivati jedno potpuno novo, pozitivno iskustvo. Računajte da ćete dobiti najbolje u stomatološkoj nezi, i da ćemo se potruditi da se osećate smireno tokom svih procedura.


U Cirkonija centru primenjujemo nove digitalne tehnologije koje pacijentima pružaju udobnost i komfor kao nikada ranije! Zahvaljujući modernim tehnikama tretmani traju kraće, a mnoge neprijatnosti koje ste nekada smatrali nužnim sada možete da zaboravite. Tako na primer, prilikom izrade cirkonijskih krunica vaše zube skeniramo digitalnim skenerom - potpuno jednostavno, brzo i bezbolno! Nema neugodnosti, nema otisne mase ni otisaka, sve je daleko komfornije i prijatnije nego ikada pre! A pri tome, preciznost izrade nikada nije bila veća, a novi osmeh savršen!


Pacijenti koji imaju strah od nepoznatog, biće detaljno informisani o tome šta mogu očekivati tokom svog boravka u stomatološkoj stolici. Štaviše, pacijentima uz pomoć dentalne fotografije prezentujemo stanje njihovih zuba, onako kako ga mi vidimo. Tako pacijenti bolje razumeju problem i imaju jasnu predstavu kako će izgledati njihov tretman. Uz pomoć digitalnih tehnologija naši pacijenti čak mogu da vide kako će izgledati njihov novi osmeh, i to pre nego što tretman uopšte počne!


Sve ovo stvara pozitivno raspoloženje, gradi poverenje i kreira snažnu motivaciju kod pacijenta. U Cirkonija centru ćete iskusiti premijum tretman svetskih standarda, koji će iz korena promeniti vaš doživljaj posete stomatologu. Put do vašeg savršenog osmeha sa nama je takođe bez mane! Pozovite nas i uverite se i sami.


  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube
bottom of page