top of page

BLOG

Šta možete da očekujete prilikom prve posete našoj ordinaciji?

Updated: Feb 5, 2020

Sve što vidite, čujete ili osetite od trenutka kada postanete naš pacijent čini Vaš doživljaj stomatološkog tretmana. On počinje onog trenutka kada nas pozovete telefonom da zakažete pregled ili popunite online formular na našem sajtu. Kako bi sve prošlo lako i bez stresa, trudimo se da predvidimo Vaše potrebe u svakoj fazi tretmana.


Tokom Vaše prve posete našoj ordinaciji:

  • predstavićemo Vam naš tim

  • provešćemo vas kroz A1 DENTAL STUDIO i CIRKONIJA CENTAR

  • doktor će porazgovarati sa Vama o Vašim prethodnim problemima sa zubima

  • prodiskutovaćemo Vaša prethodna iskustva, šta ste sve probali u vezi sa stanjem vaših zuba

  • doktor će obaviti prvi pregled, nakon čega će, uz odgovarajući ortopan snimak, predložiti moguće opcije i rešenja za Vašu situaciju

  • popričaćemo o tome šta Vam predstavlja problem, da li postoji nešto što Vas brine


Veoma je važno da Vam do detalja predstavimo sve relevantne opcije tretmana. Pojasnićemo Vam trenutno stanje Vaših zuba uz pomoć dentalne fotografije i digitalnog skena vaših zuba. Zatim ćemo uraditi simulaciju Vašeg budućeg osmeha - kako biste videli kako će Vam zubi izgledati nakon tretmana. Bitno nam je da pre početka tretmana imate jasnu predstavu kako će tretman izgledati, šta podrazumeva i da unapred tačno znate kakav rezultat možete da očekujete. Tek kada nam pacijent potvrdi da je to rezultat koji očekuje započinjemo sa tretmanom.


U svakodnevnom radu koristimo najsavremenija dijagnostička sredstva. Brižljivo planiramo svaku fazu tretmana i zato kod nas nema neprijatnih iznenadjenja. Nema neizvesnosti pa samim tim ni zabrinutosti pacijenta za krajnji ishod.


Ponekad se desi da pacijent nije ni svestan koliko neki stomatološki tretman može unaprediti ne samo stanje njegovih zuba zuba, već mnogo više od toga. To su nekada promene koje menjaju život. Nakon što dobiju novi osmeh, pacijenti nam često kasnije kažu da im se kvalitet života promenio i da imaju mnogo više samopouzdanja.


Prva poseta je trenutak kada počinje stvaranje Vašeg lepšeg osmeha. Uvek se trudimo da se pacijenti u našoj ordinaciji osećaju prijatno, da tretman prođe u najboljem redu, bez stresa i nervoze. Naš odnos sa pacijentima je ličan i prijateljski. Stalo nam je do toga da Vas što bolje upoznamo - da razumemo Vaše navike, probleme i želje - jer nam to omogućava da svoj posao uradimo bolje.


Ne oklevajte da nam se obratite ukoliko imate bilo kakav problem sa zubima i želite da o zdravlju vaših zuba brine pouzdan, stručan i posvećen tim.


  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube
bottom of page