BLOG

Nove tehnologije u stomatologiji

Tehnologija u oblasti stomatologije se neprekidno razvija. Upotreba moderne tehnologije omogućava da stomatološki tretmani budu bezbolni, kraće traju i ne zahtevaju suvišne posete stomatologu, uz daleko veći komfor za pacijenta. Zbog toga dr Šćepanović sa svojim timom uspešno ide u korak sa najnovijim dostignućima, primenjujući opremu najnovije generacije u svakodnevnoj praksi.


Kako bismo bili u prilici da pacijentima pružimo najbolju moguću negu i vrhunske tretmane, članovi našeg tima redovno se usavršavaju na naprednim međunarodnim kursevima i treninzima. Primena moderne tehnologije znači i konstantne vrhunske rezultate, tako da tačno znate šta možete da očekujete od svakog tretmana. Svaki korak u tretmanu je unapred isplaniran i kod nas ne postoje neprijatna iznenadjenja.


Intra-oralni skener


U svakodnevnom radu koristimo skener #Trios3Shape, koji je po svim parametrima trenutno najbolji intraoralni skener na svetu. Skeniranjem pripremljenih zuba za izradu kruna i mostova, postižemo neverovatnu preciznost.Intra-oralno skeniranje daje video i foto zapis Vaših zuba - pa je i Vama mnogo lakše da vidite ono što i mi vidimo. Svaki detalj se vidi apsolutno precizno, pa Vam možemo lako objasniti zašto je tretman potreban i kako će izgledati. Slika govori više od reči, pogotovo kada se radi o Vašim zubima. Digitalni skener može s velikom preciznošću pokazati pukotine i tragove stresa na zubima, koji se inače ne mogu videti golim okom.


U Cirkonija Centru očekuje vas stomatologija po najvišim svetskim standardima. Kod nas je #budućnost već počela. Pozovite nas i saznajte šta sve možemo da učinimo za Vaš osmeh!

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube

© 2018 Cirkonija Centar by A1 Dental Studio.

cirkonija, cirkon, cirkonijum, cirkonijumske krune, cirkonijske krune, krunice od cirkonije, cirkonijumske krunice, krunice od cirkona, bezmetalna keramika, krunice za zube, dentalne krunice, cirkonijske krunice, krunice od cirkonijuma, digitalna stomatologija, skeniranje zuba, digitalno skeniranje zuba, digital smile design, implatati, implantologija, ugradnja implanta, ugradnja implantata, smile makeover, holivudski osmeh, savrsen osmeh, mostovi od cirkonije