top of page

BLOG

Nove tehnologije u stomatologiji

Tehnologija u oblasti stomatologije se neprekidno razvija. Upotreba moderne tehnologije omogućava da stomatološki tretmani budu bezbolni, kraće traju i ne zahtevaju suvišne posete stomatologu, uz daleko veći komfor za pacijenta. Zbog toga dr Šćepanović sa svojim timom uspešno ide u korak sa najnovijim dostignućima, primenjujući opremu najnovije generacije u svakodnevnoj praksi.


Kako bismo bili u prilici da pacijentima pružimo najbolju moguću negu i vrhunske tretmane, članovi našeg tima redovno se usavršavaju na naprednim međunarodnim kursevima i treninzima. Primena moderne tehnologije znači i konstantne vrhunske rezultate, tako da tačno znate šta možete da očekujete od svakog tretmana. Svaki korak u tretmanu je unapred isplaniran i kod nas ne postoje neprijatna iznenadjenja.


Intra-oralni skener


U svakodnevnom radu koristimo skener #Trios3Shape, koji je po svim parametrima trenutno najbolji intraoralni skener na svetu. Skeniranjem pripremljenih zuba za izradu kruna i mostova, postižemo neverovatnu preciznost.



Intra-oralno skeniranje daje video i foto zapis Vaših zuba - pa je i Vama mnogo lakše da vidite ono što i mi vidimo. Svaki detalj se vidi apsolutno precizno, pa Vam možemo lako objasniti zašto je tretman potreban i kako će izgledati. Slika govori više od reči, pogotovo kada se radi o Vašim zubima. Digitalni skener može s velikom preciznošću pokazati pukotine i tragove stresa na zubima, koji se inače ne mogu videti golim okom.


U Cirkonija Centru očekuje vas stomatologija po najvišim svetskim standardima. Kod nas je #budućnost već počela. Pozovite nas i saznajte šta sve možemo da učinimo za Vaš osmeh!

  • Cirkonija centar Facebook
  • Cirkonija centar Instagram
  • Cirkonija Centar YouTube
bottom of page